11.08.2016

Mersin’den İlk Hac Kafilesi Uğurlandı

2016 yılı hac sezonunda Mersin İlimizden giden ilk kafile, Müftü Yardımcıları Feramuz Beydoğan ve Mahmut ATICI Şube Müdürleri Osman HAZIR ve Mustafa ALAS’ın katıldığı, otobüsler içerisinde gerçekleştirilen programlar ve yapılan duaların ardından 11 Ağustos 2016 Perşembe günü gece 02:00 da Adana havaalanına uğurlandı.

171 kişinin bulunduğu kafilede bulunan hacı adayları  Kafile başkanı Anamur Müftüsü Zeynal Abidin ÇINAR, din görevlileri Yusuf TEKİN, Yavuz YALÇIN, Fikrettin ÇALIŞKAN, Ali Rıza GALİP ve Bayan irşat görevlisi  Mürüvet SÜZGÜN’ün rehberliğinde hac görevini gerçekleştireceklerdir.

Diğer 145 kişilik 2. kafilede;

Kafile Başkanı Selman Eroğlu ve din görevlileri Osman ÇAYIR, Üzeyir ÖZER, Harun AKBURÇ rehberliğinde 14 Ağustos Pazar günü Tarsus ilçesi Ulu Camii önünden saat  07:30’ da adana havaalanına gitmek üzere uğurlanacaklardır.

Bu yıl Başkanlığımız organizasyonuyla 454, A grubu seyahat acentalarınca da 320 kişi olmak üzere toplamda 774 hacı adayı  Mersin İlimizden hacca gitmektedir.