27.09.2016

Mersin Üniversitesi Genel Sekreteri Vedat GÜNGÖR’den İlimiz Müftülüğüne Ziyaret

Mersin Üniversitesi Genel Sekreteri Vedat GÜNGÖR ve Yapı Daire Başkanı Pakize ÖZGÜR İlimiz Müftüsü Ali MELEK’ e 27 Eylül 2016 Salı günü makamında nezaket ziyaretinde bulundu.

Ziyarette, Mersin üniversitesi kampüsü içerisinde yapılması planlanan üniversite camisiyle ilgili olarak nasıl bir yol izleneceği konusunda görüş alış verişinde bulunuldu. Üniversite tarafından projesi hazırlanan ve büyük bir ihtiyaç olan caminin bir an önce yapılarak hizmete sunulması konusu görüşüldü.

İlimiz müftüsü Ali MELEK “İlimizde ilahiyat fakültesinin olmayışı büyük bir eksiklik olduğu gibi üniversite kampüsü içerisinde ihtiyaca cevap verecek bir caminin bir an önce yapılmasının da önemli olduğunu başta sayın rektör olmak üzere üniversite yönetiminin bu yaklaşımını çok önemsiyorum ve kendilerine teşekkür ediyorum” dedi.