28.09.2016

100 Yatılı Hafız Öğrenci Projesini Kazanan Öğrencilerden İl Müftümüze Ziyaret

Huzurkent Mahallesi Kur’an Kursu Yöneticisi Vuslat ALTINSOY ve “100 Yatılı Hafız Öğrenci Projesi” kapsamında İmam Hatip Liselerinde okumayı hak kazanan öğrenciler 28.09.2016 Çarşamba günü İlimiz Müftüsü Ali MELEK’i makamında ziyaret etti.

Ali MELEK,  “100 yatılı hafız öğrenci” projesi kapsamında Ordu Ünye Yusuf Bahri Anadolu İmam Hatip Lisesini kazanan Samet MENDEŞ, İstanbul Bahçelievler Abdurrahman Gürses Anadolu İmam Hatip Lisesini kazanan Soner ÇAKMAK, Çorum Hayrettin Karaman Anadolu İmam Hatip Lisesini kazanan Hüseyin CEYLAN ve Mehmet YILGIN’a “Kendilerini mesleki yönden iyi yetiştirmeleri halinde ilahiyat fakültesini de bitirdikten sonra Diyanet İşleri Başkanlığı teşkilatımızda önemli görevler de bulunacaklarına olan inancını belirterek başarılar diledi.

Bu projeye öğrenci yetiştiren  Kur’an Kursu Yöneticisi Vuslat ALTINSOY’ a özverili çalışmasından ve zamanının büyük bir kısmını öğrencileri yetiştirmek üzere harcadığı için teşekkür ederek bu güzel hizmetlerin aynı gayretle devam edeceğine olan inancını belirtip bundan dolayı kendisini tebrik etti.