02.11.2016

İLİMİZ MÜFTÜSÜNE ZİYARET

Türkiye Kamu-Sen il başkanı ve Türk yerel Hizmet-Sen genel başkanı Nihat AŞÇI, Türk Baro-Sen şube başkanı Hamdullah ÖZBULUT, Türk Diyanet Vakıf-Sen başkanı Erbil AKARSU ve TDVS başkan yardımcısı Musa DÖNER Türk Tarım Orman-Sen üyesi Muhammet KIZILBOĞA, Türk Emekli-Sen temsilcisi Adem ÖZKAN, Türk Büro-Sen başkan yardımcısı Mehmet GÜRLEKOĞLU, ilimiz Müftüsü Ali MELEK'e nezaket ziyaretinde bulundular. Müftülükçe yürütülen hizmetlere her zaman destek verebileceklerini belirterek çalışmalar konusundaki memnuniyetlerini ifade ederek dilek ve temennilerde bulundular.

İlimiz Müftüsü Ali MELEK, kendilerine teşekkür ederek düşüncelerini paylaşmalarından ve ziyaretlerinden dolayı memnuyetlerini ifade etti.