19.02.2017

İl Müftümüz Şehit Polis Memuru Veysi KAKI için okutulan Mevlit Programına Katıldı

İl Müftümüz Sayın Dursun Ali COŞKUN, Şırnak'ın İdil ilçesinde terör örgütü PKK mensuplarına yönelik operasyonda şehit olan Polis Memuru Veysi KAKI’nın şehadetinin   sene-i devriyesi sebebiyle düzenlenen Mevlid-i Şerif programına katıldı.

Mevlit programına Kalkınma Bakanı Sayın Lütfi ELVAN, Mersin Valisi Sayın Özdemir ÇAKACAK, Mersin Milletvekilleri Sayın Ali Cumhur TAŞKIN ve Sayın Hacı ÖZKAN, Vali Yardımcıları ve Kaymakamlar, İl Emniyet Müdürü Sayın Mehmet ŞAHNE, askeri ve mülki erkân ile çok sayıda vatandaş katıldı.

Yenişehir İlçesi Menteş Mahallesi baba evinde gerçekleştirilen program, okunan Kur’an-ı Kerim tilaveti ve İl Müftümüz Dursun Ali COŞKUN’un yapmış olduğu dua ile sona erdi.