09.03.2018

4/B Sözleşmeli Personel Yerleştirme İşlemi Hakkında Duyuru

DUYURU

Diyanet İşleri Başkanlığı Taşra Teşkilatında münhal bulunan 4/B statüsünde Sözleşmeli Kur’an Kursu Öğreticisi, İmam Hatip ve Müezzin Kayyım kadrolarına yerleştirme işlemi 08.03.2018 tarihi itibariyle elektronik ortamda gerçekleştirilerek kurumsal web portalından ilan edilmiştir.

Bu itibarla; tercihlerine göre İlimize yerleştirmesi yapılan Sözleşmeli Kur’an Kursu Öğreticisi, İmam Hatip ve Müezzin Kayyımların atanmalarına esas teşkil edecek evraklar 12.03.2018 tarihinden itibaren 23.03.2018 tarihi mesai bitimine kadar İlimiz Müftülüğüne bizzat teslim edilecektir.

Başkanlığımızca ilan edilen evraklar dışında ekte yer alan “Güvenlik Soruşturması ve Arşiv Araştırması Formu” indirilerek bilgisayar ortamında doldurulacak ve dijital ortamda İlimiz Müftülüğüne teslim edilecektir.

Ayrıca erkek adaylardan askerliğini yapmış olanların terhis belgesi veya sureti belgelere eklenecektir.

MERSİN İL MÜFTÜLÜĞÜ