10.10.2017

İl Müftümüz Dursun Ali Coşkun, 8 Ayda hafızlığını tamamlayan Seyit Ali Karaaslan ve hocası Mehmet Erçil’i makamında kabul etti

İlimiz Mezitli İlçesi Mezitli Kuran Kursuna giden ve 8. Sınıf örgün eğitimine İmam-Hatip ortaokulunda devam eden Seyit Ali Karaaslan, Ankara Rifat Börekçi Eğitim Merkezinde yapılan hafızlık tespit sınavına katılarak sekiz ayda hafız oldu.

Kendisini yetiştiren hocası Mehmet Ercil ile İl Müftümüz Dursun Ali Coşkun’u makamında ziyaret eden Seyit Ali Karaaslan’a İl Müftümüz tarafından çeşitli hediyeler verildi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade eden İl Müftümüz Dursun Ali Coşkun,  daha çok çalışıp vatana ve millete güzel hizmetlerde bulunması gerektiğini hatırlatarak, hafızlığın kendisine birçok sorumluluklar yüklediğini, güzel ve eşi bulunmaz bu kazanımın hayatında güzellikler sergileyerek taşımasını gerektiğini tavsiye ederek kendisini ve hocasını tebrik etti.

Hafız Seyit Ali Karaaslan’da ilerideki hedefinin çok çalışarak Müftü olmak istediğini belirterek, İl Müftümüz Dursun Ali Coşkun ve hocası Mehmet Ercil’in ellerini öperek hayır dualarını aldı.