07.01.2018

Şehit Polis Memuru Burak Yıldız için Mevlid-i Şerif Okundu.

İl Müftümüz Dursun Ali Coşkun, 01.01.2017 tarihinde İstanbul Beşiktaş İlçesinde terör örgütü mensuplarınca düzenlenen silahlı saldırı sonucu Şehit olan Polis Memuru Burak Yıldız’ın şehadetinin yıldönümü nedeniyle düzenlenen Mevlit programına katıldı.

Şehidin Toroslar ilçesi Korukent Mahallesi Cumhuriyet Evlerindeki babaevinde düzenlenen Mevlit programına Toroslar Kaymakamı Ahmet Hikmet Şahin, Akdeniz Kaymakamı Muhittin Pamuk, İl Emniyet Müdürü Mehmet Şahne, şehidin ailesi ve yakınları ile çok sayıda vatandaş katıldı.

Mevlit Programı, Kur’an-ı Kerim tilavetinin ardından Mevlid-i Şerif okunması ve İl Müftümüz Dursun Ali Coşkun tarafından şehidimizin aziz ruhuna dua edilmesiyle sona erdi. 07.01.2018