18.02.2018

Mersin İl Müftümüz Dursun Ali Coşkun Veda Etti

Mersin İl Müftüsü olarak görev yapmakta iken Diyanet İşleri Başkanlığı Atama 1 Daire Başkanlığına atanan İl Müftümüz Sayın Dursun Ali Coşkun 16.02.2018 tarihinde görevinden ayrıldı.

İlk olarak Müftülük personeli ile bir araya gelen İl Müftümüz Dursun Ali Coşkun, mesai arkadaşları ile tek tek vedalaşarak kendilerinden helallik diledi.

Sayın İl Müftümüzün ayrılması nedeniyle İl Müftülüğümüz tarafından aynı gün akşam da bir veda programı tertip edildi. Yapılan programa İl Müftü Yardımcıları ve Şube Müdürleri ile 13 İlçe Müftüsü katıldı.

Programda söz alan İlçe Müftüleri ve diğer personeller, yapılan hizmetlerden dolayı İl Müftümüz Dursun Ali Coşkun’a teşekkür ederek, bu çalışmalarının yeni görev yerinde de devam edeceğine inandıklarını belirterek, yeni görevinde başarılar dilediler.

İl Müftümüz Dursun Ali Coşkun’da yaptığı konuşmada, Mersin'e hizmet etmekten dolayı duyduğu memnuniyeti ifade ederek Mersinden güzel duygularla ayrıldığını söyledi. Kendisine yakın ilgi ve desteğini hiç esirgemeyen tüm mesai arkadaşlarına, diğer kurumlara ve özellikle Mersin halkına teşekkür edip helallik istedi. Yeni görev yerinde de dua beklediğini belirterek konuşmasını tamamladı.

Duygusal anların yaşandığı veda programında dualar edildikten sonra İl Müftü Yardımcısı Müftü Vekilimiz Ali Can tarafından çiçek, plaket ve hediye takdim edildi.

18.02.2018 Pazar günü Mersin Gözne Otoban Girişinde kendisini uğurlamaya gelen sevenleri, sevgi seli, gözyaşları ve hayır dualarla Sayın İl Müftümüzü Ankara’ya yolcu ettiler.

Sayın İl Müftümüz Dursun Ali Coşkun’a yeni görevinde başarılar ve muvaffakiyetler diler, Mersinimize vermiş olduğu değerli katkılardan dolayı teşekkür ederiz.