12.10.2017

CAMİLER VE DİN GÖREVLİLERİ HAFTASI NEDEN İLE HASTA ZİYARETLERİ YAPILDI

2017 yılı Camiler ve Din Görevlileri Haftası münasebetiyle Müftümüz Hayri Erenay, Türk Diyanet Vakıf-Sen Tarsus İlçe Temsilcisi Cafer Gök, Bağımsız Diyanet-Sen İlçe Temsilcisi İlker Serin, Diyanet Sen İlçe Temsilci Yardımcısı Nazmi Bahadır ve Müftülük Vaizi İbrahim Akyüz’den oluşan bir heyet, Müftülüğümüz personellerinden İmam-Hatip Kenan Eker ve Kur’an kursu öğreticisi Hatice Çelik’in hasta yakınlarını ziyaret ederek geçmiş olsun dileklerinde bulundu.

Müftümüz Hayri Erenay ilk olarak Kemalpaşa mahallesi camii İmam-Hatibi Kenan Eker’in Çağlayan mahallesinde ikamet eden  kısmi felç hastası babası Osman Eker’i ziyaret etti. Şifa bulması için dua etti.

Müftümüz daha sonra, Girne mahallesi Kur’an kursu öğretimiz Hatice Çelik’i ziyaret ederek 3 yaşındaki oğlu Mustafa Hasan Ali’ye geçmiş olsun dileklerini belirtti. Şifa bulması için dua etti.

Yapılan ziyaretlerde hastalara çiçek takdim edilerek geçmiş olsun dileklerinde bulunuldu. Yapılan bu ziyaretlerden son derece memnun olduklarını ifade eden hasta  yakını personellerimiz Müftümüz Hayri Erenay ve maiyetindeki heyete teşekkür etti.