18.01.2018

4-6 Yaş Grubu Öğrencilerimizin Dönem Sonu Ve Karne Sevinci

İlçe Müftülüğümüze bağlı Benlizade Camii Mehmet Alıcı Kur’an Kursunda okuyan 4-6 Yaş Grubu Öğrencilerimizin dönem sonu karne töreni yapıldı.

18/01/2018 Perşembe günü Kurs bahçesinde düzenlenen programa Kur’an Kursu Öğreticileri, Öğrenci ve Öğrenci yakınları katıldı.

Öğrencilerini tebrik ederek karnelerini veren Benlizade Camii Mehmet Alıcı Kur’an  kursu öğreticisi şerife İncedayı velilere hitaben yaptığı konuşmada küçük yaşta eğitim vermenin önemine vurgu yaparak; “Yavrularımızın bu yaşta dini eğitim almalarının çok olumlu neticelerini bizzat yaşıyoruz. Çocuklarımızın isteyerek ve severek dinimizi ve Kuranı öğreniyor olmaları bizleri çok mutlu ediyor. Diyanet İşleri Başkanlığımızdan, İlçe Müftülüğümüzden ve bu öğrencilerimizin eğitim ve öğretimiyle ilgilenen Kurs Yöneticisi Sevilay Altınel ve diğer öğreticilerimizden Allah Razı olsun.” dedi.

Minik öğrencilerimiz öğrendiği Kur’an-ı Kerim, ilahi ve şiirleri göz doldurdu. Öğrencilerimizin hep bir ağızdan söylediği ilahiler velilere duygusal anlar yaşattı. Dönem boyunca yapılan faaliyetler Gazipaşa Kur’an Kursu Yöneticisi Sevilay İncedayı tarafından anlatıldı.

Tören sonunda 4-6 yaş grubu öğrencilerimize Öğretmenleri Şerife İncedayı tarafından teşekkür belgesi ve hediyeler verildi.

Hediyelerin verilmesinin ardından hatıra fotoğrafı çekilmesi ile program sona erdi.

Bu öğrencilerimizin hazırlanmasında emeği geçen Benlizade Camii Mehmet Alıcı 4-6 Yaş Kur'an Kursunda görevli  Öğreticilerimize teşekkür eder, Hizmetlerinin devamını temenni ederiz.