21.02.2017

GAZİ EVİNE ANLAMLI ZİYARET

Hastanedeki tedavisinin ardından Tarsus Yenimahalledeki evinde istirahat eden Celal ERBAY’a geçmiş olsun dileklerini ileten Müftümüz Hayri ERENAY, Millet olarak şehit ve gazilere minnet borçlu olduklarını söyledi.

Müftümüz, “Onların hakkını ödeyemeyiz, memleketimizde minarelerden ezan okunuyorsa, al bayrağımız semalarda dalgalanıyorsa sizin gibi şehit ve gazilerimiz sayesindedir. Onun için biz sizlere çok şey borçluyuz. Gazimiz Celal ERBAY başta olmak üzere bütün gazilerimize Allah'tan acil şifalar diliyorum. Şehidiyle, gazisiyle aziz milletimizin her bir unsuruna yardımcı olmayı ve rehberlik etmeyi görev addediyoruz. Bu noktada, müftülük makamının kapıları her zaman açıktır” dedi.

Ziyarette, İlçe Kaymakamımız Yüksel ÜNAL, geçmiş olsun dileklerini ileterek sosyal sorumluluk çerçevesinde şehit aileleri ve gazileri ziyaret etmenin ve sorunlarıyla ilgilenmenin vatanî bir sorumluluk olduğunun altını çizdi.

Ziyaret, İlçe Müftümüz Hayri ERENAY’ın bütün şehit ve gazilerimiz için okuduğu Kur’an-ı Kerim ve ardından yaptığı dua ile sona erdi.