30.06.2017

TARSUS'TA İRŞAT EKİBİ GÖREVDE

Yaklaşan Ramazan Bayramı nedeni ile yoğunlaşa mezarlık ziyaretlerini önceleyen ve önemseyen Müftülüğümüz bu hususta yeni bir düzenlemeye gitti. Mezarlıkta metfun yakınlarını ziyaret etmeye gelen vatandaşlarımızın dini duygularını istismar etmeye çalışan sahte hocalara fırsat vermemek için 12 kişilik Yasin Timi oluşturuldu. Bu manada ihtiyaca cevap vermek üzere Tarsus Merkez Vaizimiz İbrahim Akyüz öncülüğünde Diyanet İşleri Başkanlığımız bünyesinde resmi olarak görev yapan, Dini yüksek öğrenim görmüş, alanında ihtisas sahibi, branşında liyakatli seçkin hafız İmam- Hatip ve Müezzin Kayyımlardan oluşan 12 kişilik Yasin timi hizmet için göreve hazır vaziyette vatandaşlarımızı beklemektedirler. Arefe ve Bayram günlerinde sabah saat: 10.00 ile akşam 17.00 saatleri arasında mezarlıklarımızda vatandaşımızın hizmetinde olacak olan hocalarımız ücretsiz olarak talep eden vatandaşlarımız için Yasin-i şerif okuyacaklar ve dua edeceklerdir. Müftülüğümüzce görevlendirilen Yasin timi söz konusu saatlerde 12 kişi ile aynı anda görevde olacaklardır. Vatandaşlarımız Yasin timi görevlilerimizi yakalarındaki görevli kartlarından kolayca tanıyacaklardır.