06.03.2018

MÜFTÜMÜZ TARSUS ZİRAAT ODASI BAŞKANI ALİ ERGEZER’İ ZİYARET ETTİ

Müftümüz Hayri Erenay, Tarsus Ziraat Odası Başkanı Ali Ergezer’i ziyaret etti.
 Ziyarette İlçe İlçe Müftümüz Hayri Erenay’a  Diyanet-Sen İlçe Temsilcisi Nuh Özkan,Türk Diyanet Vakıf-Sen İlçe Temsilcisi Veysel Bilgen, Bağımsız Diyanet- Sen İlçe temsilcisi İlker Serin eşlik ettiler.

Ziyarette ağırlıklı olarak Tarsus Borsa Sarayı Kız Öğrenci Yurdu nun inşaatı ile ilgili konular ele alındı. Ziraat odası başkanı Ali Ergezer, Borsa Sarayı Kız Öğrenci Yurdunun ihtiyaçları tespit edilerek çözüm öneriler hakkında Müftümüz Hayri ERENAY tarafından bilgilendirildi. Tarsus Ziraat Odası Başkanı Ali Ergezer Borsa Sarayı Kız Öğrenci Yurdunun hızlı bir şekilde tamamlanması adına tüm kurumların koordinasyon içerisinde olması gerekliliği vurguladı.

BAŞKAN ALİ ERGEZER MÜJDE VERDİ

Tarsus Ziraat Odası Başkanı Ali Ergezer ise, yurdun ihtiyaçlarının giderilmesi noktasında gerekli talimatları vererek, “İnşallah kısa zaman içinde yurdumuzun çevre düzenlemesini, öğrencilerimize özel yaşam alanı oluşturulması gibi ihtiyaçlarını tamamlayacağız. Yurdumuzun ihtiyacı olan tüm gereklilikleri yerine getirme hususunda elimizden geleni yapacağız. İlçemiz de okuyan önemli oranda öğrencimizi, tüm ihtiyaçlarına cevap veren bir ortamda barınmalarını sağlama konusunda Müftülüğümüzün taleplerini gözeterek destekleyeceğiz. Tarsus’umuz eğitimli gençlerimizle devamlı olarak güçlenmeye devam edecektir. Bizler Ziraat Odası olarak, Müftülüğümüz ve Diyanet İşleri Başkanlığının eğitime yönelik çalışmalarında hizmet ve desteğimiz de sürecek” dedi.

Ziyaret karşılıkli iyi niyet temennileri ile sona erdi.