09.05.2018

AİLE HAFTASI-''HUZURLU TOPLUM MÜSLÜMAN AİLE''

Tarsus Müftülüğü ADRB tarafından ''Aile Haftası'' kapsamında ''Huzurlu Toplum Müslüman Aile'' temalı, hanımlara yönelik bir program düzenlendi.

Program Vaiz İbrahim Akyüz'ün selamlama konuşmasının ardından Kur'an Kursu Öğreticisi Dilek Sarı'nın Kur'an-ı Kerim tilavetiyle başladı.Program Diyanet İşleri Başkanlığı Müşaviri Prof. Dr. Huriye Martı'nın ''Huzurlu Toplum Müslüman Aile'' konulu konferansıyla devam etti.

Prof. Dr. Huriye Martı Konferansında üç önemli kurala değindi. Birinci kural; ailede merhametli olmak, ikinci kural; ailede muhabbet ve üçüncü kural; ailede adaletli olmak. İlgiyle dinlenen konferans dinleyenler üzerinde derin bir etki bıraktı. Program hediye takdimi ile sona erdi.