29.05.2018

MÜFTÜMÜZDEN GAZETECİLERE ZİYARET

Müftümüz Hayri ERENAY, Ramazan ayı dolayısı ile Tarsus’ta ki yerel ve ulusal basın temsilcilerini ziyaret ederek çeşitli konularda görüş alış verişinde bulundu.

Tarih, ilim ve irfan yuvası olan kadim şehirmiz Tarsus’ta  görev yapan basın mensuplarını ziyaret eden Müftümüz  "Gazeteciler halkın ve bizlerin gözü ve kulağıdır. Bu anlamda yaptıkları görevde kutsaldır" dedi.
Müftümüz Hayri ERENAY sohbet esnasında; “basınımızın icra ettiği görev, yüklendiği amaç ve sorumlulukların ülkemiz, insanımız ve özellikle Tarsus’umuz  için öneminin farkındayız. Bu nedenle sizleri her zaman önemsedik, önemsiyoruz. Sizler toplumumuzun bilinçlenmesinde, haberlerden haberdar olmasında ve yönlendirilmesinde köprü vazifesini ifa ediyorsunuz.  İlçemiz bünyesinde kurumsal anlamda din hizmeti faaliyetlerimizi daha iyi nasıl topluma sunabiliriz, bunun için de bizim sizlere her zaman ihtiyacımız var. Yürüttüğümüz hizmetlerin, toplumun her kesimine ulaşmasını sağlamayı hedef edindik.” dedi.

Müftümüz Hayri Erenay, yaklaşık bir saat süren ziyarette, Müftülüğümüzün Ramazan hizmetleri, Cami ve Kur’an kursu faaliyetleri gibi konularda  basın mensuplarına bilgiler verdi.