10.08.2017

MÜFTÜLÜĞÜMÜZDEN KONFERANS (FETÖ VE SAPKIN İTİKADAİ AKIMLARIN ÖNLENMESİ)

Tarsus Müftülüğümüz 15 Temmuz’un Yıldönümü Anma Etkinlikleri Çerçevesinde Konferans Düzenledi

Tarsus Müftülüğü Konferans salonunda düzenlenen programa Tarsus Kaymakamı Yüksel Ünal, İl Müftümüz Dursun Ali Coşkun, Müftümüz Hayri Erenay ve Tarsus’ta görev yapan tüm personel katıldı.

Selamlama konuşması yapan İl Müftümüz Dursun Ali Coşkun tüm katılımcılara teşekkür etti.
Haşhaşilik ve Batınilik hususunda bir brifing veren Müftümüz Hayri ERENAY, Katılımından dolayı il Müftümüze, ilçe kaymakamımıza, Siyasi Parti temsilcilerine ve tüm misafirlere teşekkür etti.

Araştırmacı İlahiyatçı Yazar İbrahim CÜCÜK tarafından sunulan  “Sapkın İtikadi Akımların (Fetö, Haşhaşilik, Batıınilik vb) Önlenmesinde Ehli Sünnet Akaidinin önemi konulu konferanstan sonra program sona erdi.