03.10.2017

Diyanet Sen’den Müftülüğümüze ziyaret..

Memur-Sen Konfederasyonu’na bağlı Diyanet-Sen Tarsus İlçe Temsilcisi Nuh Özkan, Camiler ve Din Görevlileri Haftası” nedeniyle İlçe Müftümüz Hayri Erenay’ı ve Müftülük personelini ziyaret etti.

Müftümüz Hayri Erenay ile bir süre sohbet eden Nuh Özkan, Mahmut Turan, Sami Çiftci, Ahmet Çavuş, Nazmi Bahadır ve bir grup bayan üyeler den  oluşan Diyanet-Sen ekibi, Müftümüz Erenay'ın ve onun şahsında bütün din görevlilerinin "Camiler ve Din Görevlileri Haftasını kutladı.

Nuh Özkan, ziyarette yaptığı konuşmada; “Sayın Hocam, sizin ve sizin şahsınızda bütün din görevlisi arkadaşlarımızın aile ve çocuklarıyla beraber bu anlamlı haftasını kutluyoruz. Din görevlilerimizle olan dostane ilişkilerinizden ve onların problem ve sıkıntılarını aşmak için gösterdiğiniz gayretlerden dolayı sizlere çok teşekkür ediyorum” dedi.

Müftümüz Hayri Erenay, anlamlı ziyaretten dolayı Özkan ve ekibine teşekkür ederek, ”Din görevlisi arkadaşlarımızın her biri bizim için değerlidir. Bu hafta vesilesiyle ben de sizlerin ve bütün arkadaşlarımızın Camiler ve Din Görevlileri Haftasını tebrik ediyorum. Sizlere de bu güzel ziyaretinizden dolayı teşekkür ediyorum” dedi

Nuh Özkan ve ekibi, daha sonra daire personelinin haftalarını kutlayarak, bir süre sohbet ettiler.