12.01.2018

4-6 YAŞ KURSLARIMIZ GURURLANDIRMAYA DEVAM EDİYOR

Diyanet İşleri Başkanlığımıza bağlı 4-6 yaş yaş Kur’an kurslarımız beklentilerin üzerinde başarılı sonuçlar vermeye devam ediyor. Binlerce çocuğumuz yüce kitabımız Kur’an-ı Kerim ile tanışıyor. Değerler Eğitimi alıyor.

Küçük yaştaki çocuklarımızı Kur’an-ı Kerimle tanıştıran kurslarımız başarılı çalışmaları ile dikkat çekiyor. Diyanet İşleri Başkanlığımıza bağlı 4-6 yaş Kur’an Kurslarımızda miniklerimiz hem eğleniyor hem öğreniyor. Saygı, sevgi, yardımlaşma ve merhamet gibi güzel alışkanlıklar kazanıyor. Dersler çocukların yaş grubu dikkate alınarak gelişim süreçlerine uygun etkinliklerle işleniyor.

11/01/2018 Perşembe günü 4-6 yaş grubundaki çocuklara eğitim veren  kurslarımızdan Fatih Camii Kur’an Kursu’nda dönem sonu programı yapıldı.

Fatih Camii 4-6 yaş Kur’an kursu öğretcisi Elife Fenk  öğrencilerinin kısa bir dönemde kazanımlarını  gösteren mini bir program hazırladı.
5 yaşındaki miniklerin tamamının Kur’an-ı Kerim okumayı öğrendikleri gözlemlenen programda miniklerin Kur’an-ı Kerim tilaveti dikkat çekti

Fatih Camii Kur’an kursu öğretcisi Elife FENK; “4-6 yaş arası yavrularımıza Kur’an-ı Kerim ve temel dini bilgilerin yanında ahlak kurallarını öğretiyoruz.. Miniklerin gayretlerini bu tabloyu görünce emeklerimizin boşa gitmediğini görüyorum. Bu durum bizi gururlandırıyor. Yavrularımızı başarılarından dolayı tebrik ediyorum. Bu iş gönül işidir. Bizler bu kurslarda okuyan çocuklara ahlak, sevgi, saygı ve temizlik şuurunu vermekte olduğumuzun bilinmesini istiyoruz” dedi.

Minikler, ilk dönem içerisinde öğrendikleri hünerlerini sergilediler. Minikler Kur’an-ı Kerim tilaveti, okudukları şiirler, Peygamberimizin hayatından kesitler ile hadis sunusu ve dini bilgiler konusundaki sorulara verdikleri cevaplarla onur, heyecan ve duygu dolu anlar yaşattılar.

Program, miniklere çeşitli hediyelerin verilmesiyle sona erdi.