11.04.2018

MÜFTÜMÜZ HAYRİ ERENAY'DAN EMNİYET MÜDÜRÜNE ZİYARET

Tarsus Müftümüz Hayri ERENAY, Polis haftası nedeniyle emniyet Müdür Yardımcısı Oğuz ŞAHİN’i makamında ziyaret ederek  10 Nisan Polis gününü kutladı.

Müftümüz Hayri ERENAY ”Polis Günümüz kutlu olsun, Müftülük ve Diyanet  camiası olarak her zaman polisimizin yanında olduk olacağız da. İlçemizde aldığınız tedbirlerle şehrimiz  güvenli bir hale gelmiştir. Sizlerin sayesinde  vatandaşlarımız  güven içerisinde cami ve Kur’an kurslarına devam etmektedir. Halkımız huzur içerisinde yaşamaktadır. Trafik uygulamalarında almış olduğunuz tedbirler ve uyuşturucuya geçit vermemeniz vatandaşlarımızın ve öğrencilerimizin güvende olduklarının göstergesidir. Bu desteğinizden dolayı sizleri tebrik ediyorum”dedi.

Emniyet Teşkilatının ‘172. Kuruluş Yıldönümü’ münasebetiyle Ünal’a tebriklerini ileten Müftümüz, şehitlere Allah’tan rahmet, görevleri başında yaralananlara da acil şifalar diledi.

Tarsus  Emniyet Müdür Yardımcısı Oğuz ŞAHİN, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Türk polisi olarak vatandaşımızın huzuru için gece gündüz çalışıyoruz ve çalışacağız. Vatandaşlarımızın huzurunu temin etmek öncelikli görevimizdir” dedi.

Tarsus Emniyet Müdür Yardımcısı Oğuz ŞAHİN yaklaşan Miraç Kandilinin Tarsus ve Türkiye’den başlayarak, tüm İslam coğrafyasında ve  dünyada şefkat, sevgi, hoşgörü ve huzur ikliminin hakim olmasına vesile olmasını diledi.