21.04.2017

MÜFTÜMÜZ MEHMET ÇABUK, TOROSLAR BELEDİYE BAŞKANI HAMİT TUNA'YI ZİYARET ETTİ

Kutlu Doğum Haftası kutlaması etkinlikleri çerçevesinde  İlçe Müftümüz Mehmet ÇABUK, beraberindeki din görevlileri ile birlikte Toroslar Belediye Başkanı Hamit TUNA yı makamında ziyaret ettiler.

Ziyarette  İlçe Müftüsü Mehmet ÇABUK kutlanacak olan Kutlu Doğum Haftası hakkında Toroslar Belediye Başkanı Hamit Tuna'ya bilgi verdi. Günün anısına Belediye Başkanı Hamit Tuna 'ya İlçe Müftüsü Mehmet ÇABUK tarafından çiçek takdim edildi.

Toroslar Belediye Başkanı Hamit Tuna  ziyaret için “ Kutlu Doğum Haftası'' nedeni ile  İlçemizde kutlanacak olan programlarda emeği geçen herkese ve nazik ziyaretlerinden dolayı İlçe Müftümüze ve değerli din görevlilerine teşekkür ediyorum.  Sizlerin ve ülkemizin, tüm İslam aleminin  Kutlu Doğum Haftasını kutluyor; bu haftanın sevgiye, barışa ve huzura vesile olmasını diliyorum.” dedi.