22.03.2024

Anamur'dan Gazze'ye 2 Tır Un Yardımı

Anamur’dan Filistin / Gazze’ye Destek

Türkiye’nin dört bir yanından Filistin’e maddi ve manevi yardımlar aralıksız devam ediyor. Bu kapsamda Mersin Anamur İlçe Müftülüğü ve Türkiye Diyanet Vakfı Anamur Şubesi işbirliği ile gerçekleştirilen yardım kampanyası ile Filistin için 2 Tır (2000 Çuval 25 Kg) Un yardımı toplandı.
Toplanan yardımlar Adana’da bulunan un fabrikası önünde düzenlenen törenle Gazze'ye gönderilmek üzere Türk Kızılay’ı aracılığı ile yardım bekleyen binlerce mazlum Filistin’li kardeşlerimize dualarla uğurlandı.
    İşgalci İsrail'in saldırılarından zarar gören Filistinlilere destek olmak amacıyla yardım kampanyası düzenlediklerini ifade eden İlçe Müftüsü Mehmet Fidan, Müslümanlar için Kudüs’ün vazgeçilmeyecek bir öneme sahip olduğunu, dünyadaki en ağır katliamların Gazze'de yapıldığını söyledi.
    Müftü Fidan, bizim de Anamur Müftülüğü ve Türkiye Diyanet Vakfı olarak elimizden gelen her şeyi yaparak Kudüs ve Filistin’li kardeşlerimiz için bir nebze de olsa fayda sağlamak amacıyla var gücümüz ile çalışıyoruz. Emeği geçen herkesten Allah razı olsun. Desteğinden dolayı Anamur Kaymakamı Bilal BOZDEMİR Bey’e, Müftülük çalışanlarımıza, Türkiye Diyanet Vakfı Anamur Şubesi çalışanlarımıza, Kur’an Kursu hocalarımızdan İmam ve Müezzinlerimizden tüm görevlilerimize kadar ve ayrıca Anamur ve Bozyazılı tüm hayırsever kardeşlerimize çok teşekkür ediyorum." dedi.
    Bu çerçevede Anamur halkımız 1365 Adet, hayırseverlerimizden Ahmet KOÇ 300 Adet, Ebrişim Ticaret 335 Adet, 25 Kg’lık un çuvalı yardımında bulunmuştur.
    Allah-u Teala tüm yardımlarımızı kabul eylesin.