16.07.2022

İlçemizde 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü Programları İcra Edildi

Çamlıyayla'da 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü Programları icra edildi.
İlçemiz Merkez Çarsı camiinde Cuma Namazı öncesi Mevlid-i Şerif okunarak vatandaşlarımızca tüm şehitlerimiz icin okunan 28 hatmi şerifin duası yapıldı.
15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü dolayısıyla İlçemizde Belediye Meydanında da program düzenlendi. İstiklal Marşı, Saygı duruşu ve Kur'an-ı Kerim tilaveti ile başlayan program Müftümüz Sn. Halil Mücahit POYRAZ, Belediye Başkanımız Sn. İsmail TEPEBAĞLI ve Kaymakamımız Sn. Muhammed Berat BERDİBEK'in konuşmalarıyla devam etti. Yapılan hatmi şeriflerin duası ve şehitlerimize dua Müftümüz tarafından tüm halkın katılımı ile meydanda yapıldı. Konuşmalar ve duanın akabinde Emekli Öğretmen Muhterem Kurt'un "Biz Kısık Sesleriz" isimli şiiri dinlenip, sinevizyon gosterileri ve Cumhurbaşkanımız Sn. Recep Tayyip ERDOĞAN'ın günün anlam ve önemine binaen halka hitabı izlendi. Platformda çifte sala ile birlikte ikinci salaların okunacağı 00:13 saatine kadar Kaymakamımız riasetinde meydanda nöbet tutuldu.