Başlangıç Tarihi :
Bitiş Tarihi :

İlçe Müftümüz Yusuf Kaya'nın sohbeti ve Bayram namazının akabinde İlçe Kaymakamı Yusuf Ziya Yaktı ve Belediye Başkanı Fatih Öngenin'de katılımlarıyla cemaatimizle bayramlaşma programı icra edildi.
Detay

İlçe Müftülüğümüz bünyesinde eğitim gören 4-6 yaş Kuran Kursu ve Halk Eğitim Merkezi Oyun Odası Kursu öğrencilerimiz, “Yaşlılar Haftası” etkinlikleri kapsamında “Başımızın Tacısınız” yazılı pankartlarıyla yaşlı vatandaşlarımızı ziyaret ettiler
Detay

İklim değişikliği, dünya üzerindeki su kaynaklarını ciddi şekilde etkileyen bir olgudur. Artan sıcaklıklar ve daha uzun kurak dönemler nedeniyle gelecekte su sıkıntısı bizi bekliyor.
Detay

Yaz Kur’an kurslarında eğitim öğretim tek dönem halinde 3 Temmuz - 11 Ağustos 2023 tarihleri arasında yüz yüze gerçekleştirilecek