21.03.2024

Hafızlık Kur’an Kursu Öğrencilerimiz İlçe Merkezinde Esnafımız Ve Din Görevlilerimizle İftarda Buluştu

Kuskan Mahallesi Hafızlık Kur’an kursu öğrencilerimize Gülnar İlçe Merkezinde iftar yemeği verildi.

Müftülük Gençlik Koordinatörlüğümüz tarafından organize edilen iftar yemeğine esnafımız ve din görevlilerimiz katıldı.

İftar Programının ardından öğrencilerimiz Merkez Ulu Camii’nde okudukları Kur’an-ı Kerim tilaveti ve koro halinde söyledikleri bir birinden güzel ilahilerle cemaatimizin takdirini kazandı.

Ramazan ayının dolu dolu ihya edildiği bu tür güzel ortamlar öğrencilerimiz ve hayırsever vatandaşlarımız arasında gönül köprüleri oluştururken, paylaşmak, yardımlaşmak, sahur, iftar, oruç ve kardeşlik gibi kavramlar gençlerimiz arasında bizzat yaşayarak anlam kazanıyor.

Bu vesileyle programın hazırlanmasında emeği geçenlere ve hayır sahiplerine teşekkür ediyoruz.