29.05.2024

Mezitli Merkez Kız Kur'an Kursunda 4-6 yaş grubu minik öğrencilere yıl sonu şenliği düzenlendi.

Mezitli Müftülüğünce düzenlenen şenliğe İlçe Müftüsü Dr. Hasan Selam ve Şube Müdürü Hayrullah Ekiz'de katılım sağladı.
Kurs öğrencilerinden Maria Alhsayan'ın Kur'anı Kerim tilavetiyle başlayan şenlik, İlçe Müftüsü Dr. Hasan Selam'ın açış konuşmasıyla devam etti. Müftü Dr. Selam, 4-6 yaş Kur'an Kurslarının öneminden bahsederek Kur'an Kursu Öğreticilerine, öğrencilerine, velilere ve katılım sağlayan herkese teşekkürlerini bildirdi.
Yıl sonu şenliğinde sahne gösterileri, oyunlar, ilahiler, Kur'anı Kerim Okumaları, piyesler ve çeşitli etkinliklerin yanı sıra, Merkez Kız Kur'an Kursu öğrencilerinin yapmış olduğu 'Naht Sanatı Tabloları' sergilendi.
Filistin ve Gazze'deki mazlum kardeşlerini de unutmayan minikler, Filistin ve Gazze için dua etti.
Program ikramların ardından sona erdi.

Bir ‎1 kişi ve ‎şunu diyen bir yazı '‎T الاللله‎'‎‎ görseli olabilir Bir 16 kişi görseli olabilir