04.07.2024

2024 YAZ KURAN KURSLARI AÇILIŞ PROGRAMI

Diyanet İşleri Başkanlığının her yaz yurt genelinde düzenlenlediği Yaz Kuran Kursları 01 Temmuz itibariyle başladı. Mezitli İlçe Müftülüğü Yaz Kur'an Kurslarının başlamasıyla birlikte Mezitli Fatih Camiin'de 2024 Yaz Kur'an Kursları açılış programı düzenledi.
Programa Mersin İl Müftüsü Aydın Yığman, İl Müftü Yardımcısı Ümmühan Mert, Mezitli İlçe Müftü Vekili Hayrullah Ekiz, Din Hizmetleri Uzmanı Hayrettin Yıldırım, Müftülük Personeli, Kur'an Kursu Öğreticileri, veliler ve öğrenciler katılım sağladı.
Açılış konuşmasını yapan İl Müftüsü Yığman Yaz Kuran Kurslarının önemine dikkat çekerek camilerin sadece beş vakit namaz kılınan yerler olmadığını ve sadece yaşlıların bulunduğu yerler olmadığını, çocukların eğlenceli, faydalı bilgileri öğrenebileceği yerler olduğunu belirtti.
İl Müftüsü Yığman, İlçe Müftü Vekili Ekiz, Müftü Yardımcısı Mert, çocuklara çeşitli ikramlarda bulunduktan sonra açılış programı sona erdi.
Müftü Vekili Ekiz, katılımlarından dolayı İl Müftüsü Yığman'a ve Müftü Yardımcısı Mert'e teşekkür etti.