28.02.2019

ŞUBAT AYLIK MUTAT TOPLANTISI

Her ay düzenli olarak yapılan Şubat ayı aylık mutat toplantısı yenilenen İlçe Müftülüğümüz salonunda gerçekleştirildi. Toplantıya İl Müftümüz Dr. Şaban KONDİ, İlçe Müftümüz Süleyman ŞAHİN, Şube Müdürümüz Hayrullah EKİZ ve Mezitli İlçe Müftülüğü Din Görevlileri katıldılar.

Kur’an-ı Kerim tilaveti ile başlayan toplantı Şube Müdürümüz Hayrullah EKİZ’in Diyanet İşleri Başkanlığı ve diğer kurumlardan gelen yazılar duyuruldu. Akabinde İl Müftümüz Şaban KONDİ hizmet noktasında birlik, beraberlik ve samimiyet gerektiğinden bahsetti. Verimli din hizmeti sunmanın yol ve yöntemleri hakkında  soruları cevaplandıran İl Müftümüz ayrıca emekliye ayrılan Ali ÇORUK ve Salim TEK’e çalışmalarından ve üstün gayretlerinden dolayı teşekkür edip plaket takdim ettiler.

Katılımlarından dolayı İlçe Müftümüz Süleyman ŞAHİN İl Müftümüz Şaban KONDİ'ye teşekkür ettiler