27.02.2019

"ÇANAKKALE ŞEHİTLERİNE" İSİMLİ ŞİİRİ EZBERE OKUMA YARIŞMASI

1. Yarışmada Milli Şairimiz Mehmet Akif Ersoy’un “Çanakkale Şehitlerine” isimli şiiri ezbere okunacaktır.
  2. Yarışmaya sadece örgün eğitim-öğretime devam eden lise öğrencileri katılabilecektir.
  3. Yarışmaya katılmak isteyenler en geç 13 Mart 2019 Çarşamba gününe kadar bizzat İlçe Müftülüğümüze başvuracaklardır.
  4. Başvuru esnasında öğrenci belgesi ve kimlik belgesi istenilecektir.
  5. Yarışma 15 Mart 2019 Cuma günü İlçe Müftülüğü Toplantı Salonunda yapılacaktır.
  6. Yarışma birincisine çeyrek altın, ikinci ve üçüncü olan yarışmacılara gram altın ödül verilecektir.
  7. Yarışmaya katılan tüm öğrencilere kitap hediye edilecektir.
  8. İlçe birincisi olan yarışmacı 22 Mart 2019 Cuma günü Mersin İl Müftülüğü’nde yapılacak olan yarışmaya katılacaktır.
  9. İl birincisine yarım altın, il ikincisi ve üçüncüsüne çeyrek altın ödül verilecektir.