02.02.2024

Mezitli İlçe Müftülüğü Gençlik Koordinatörlüğünce organize edilen "Camiyi Seviyoruz Namazla Buluşuyoruz Puanlarını Topla Bisikletini Kazan" etkinliği sona erdi.

Mezitli Mustafa Şahin Camii'nde gerçekleştirilen etkinlikte öğrenciler ara tatil boyunca camiiye her geldiğinde ayrı puan, her dua ezberinde ayrı puan, her yakınını getirene ayrı puan ve camii adabında ayrı puan aldılar.
Mezitli İlçe Müftülüğü Gençlik Koordinatörü Abdülkadir Koçar önderliğinde yürütülen etkinlik kapsamında en çok puan kazanan öğrenciye bisiklet ikinciye ve üçüncüye MP3 çalar, projeye katılan her bir öğrenciye çeşitli hediyeler ve madalya takdim edildi.
Programa Mersin İl Müftü Yardımcısı Recep Çarpar ve Mersin İl Müftülüğü Mali İşler Müdürü Mehmet Soysal'da katıldı.
Müftü Yarımcısı Çarpar projede emeği geçen Gençlik Koordinatörü Abdülkadir Koçar'a, Halil Uçak'a ve Nurullah Eren'e teşekkür etti.
Mezitli İlçe Müftüsü Dr. Hasan Selam programa katılamadığını ve müteessir olduğunu ifade ederek programa katılım sağlayan İl Müftü Yardımcısı Çarpar'a ve Mali İşler Müdürü Soysal'a teşekkür etti.