20.02.2024

Mezitli İlçe Müftülüğünce düzenlenen Şubat ayı, aylık mutat toplantısı Mezitli Ulu Camiinde gerçekleştirildi. Toplantıya İl Müftüsü Aydın Yığman katılım sağladı.
Kur’anı Kerim tilavetiyle başlayan toplantıda İlçe Müftüsü Dr.Hasan Selam açılış konuşması yaptı.
Gündemdeki konuların ele alınmasının ardından, İl Müftüsü Yığman personele yönelik konuşma yaptı.
Yığman, konuşmasında yürütülmekte olan dini ve hayri hizmetlere değinirken ayrıca yapımı devam etmekte olan İl Müftülüğü Yerleşkesi ve Yatılı Kız Hafızlık Kur’an Kursu inşaatındaki son durum hakkında bilgi paylaşımında bulundu.
Toplantıya İl Müftüsü Aydın Yığman ve İlçe Müftüsü Dr. Hasan Selam’ın yanı sıra, Şube Müdürü Hayrullah Ekiz, din görevlileri, Kur’an kursu öğreticileri ve müftülük personeli katıldı.