21.03.2024

Ramazan Ayı İrşat Hizmetleri kapsamında Mersin'e gelen Diyanet İşleri Başkanlığı Yurtdışı Eğitim ve Rehberlik Daire Başkanı Dursun Ali Coşkun, Mezitli İlçe Müftülüğüne'de bir takım ziyaretler gerçekleştirdi.

Ramazan Ayı İrşat Hizmetleri kapsamında Mersin'e gelen Diyanet İşleri Başkanlığı Yurtdışı Eğitim ve Rehberlik Daire Başkanı Dursun Ali Coşkun, Mezitli İlçe Müftülüğüne Bağlı Mustafa Şahin Gençlik Merkezi, Mezitli Merkez Kur'an Kursu ve 4-6 yaş Kur'an kursunu ziyaret etti.
Ziyaretlere İlçe Müftüsü Dr. Hasan Selam, İl Müftü Yardımcısı Dr. Mehmet Akif Coşkun ve Şube Müdürü Hayrullah Ekiz'de eşlik etti.
Daire Başkanı Dursun Ali Coşkun ziyaretlerinde yürütülmekte olan Din Hizmetleri ve etkinlikler hususunda Kurs ve Gençlik Merkezi yetkililerinden bilgi aldı.
Öğrencilerlede bir araya gelen Coşkun, Ramazan Ayı ile ilgili bir süre sohbet etti.