25.04.2024

Mezitli İlçe Müftülüğünce yürütülen, Mezitli İlçe Müftülüğü Gençlik Koordinatörlüğü ve Mezitli İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü işbirliğinde düzenlenen 'Namazı Namazla Öğreniyorum' projesi kapsamında yarışma düzenlendi.

Öğrencilerin namazla ilgili bilinçlenmesi-bilgilenmesi- duyarlılığın artırılması ve din eğitimine katkı sağlanması amacı ile gerçekleştirilen projeye Mezitli İlçesinden birçok okul katıldı.
Yarışmada dereceye giren öğrencilere Mezitli İlçe Müftülüğü konferans salonunda ödül töreni düzenlendi. Düzenlenen törene Mezitli İlçe Müftüsü Dr. Hasan Selam, Gençlik Koordinatörü Abdülkadir Koçar, Din Hizmetleri Uzmanı Hayrettin Yıldırım, öğretmenler ve veliler katıldı.
Tören Müftü Dr. Hasan Selam’ın açılış konuşmasıyla başladı. Konuşmalarında namazın öneminden bahseden Dr. Selam projede emeği geçen herkese teşekkür etti, dereceye giren öğrencilere ise başarıların devamını diledi.
Yarışmada Kocayer Ortaokulu öğrencisi Mikail Abtil birinci, Mezitli Merkez Ortaokulu öğrencisi Süleyman Tunahan Bayram ikinci, Tepeköy Ortaokulu öğrencisi Nildanur Demirkol üçüncü ve Kuyuluk Belediye Ortaokulu öğrencisi Hamza Doğan dördüncü oldu.
Dereceye giren öğrencilere ödüllerini İlçe Müftüsü Dr. Hasan Selam takdim etti.