03.06.2024

İl Müftülüğü ADRB 2024 Yılı Vekaletle Kurban Organizasyonu Tanıtım Programı Düzenledi

Mersin il Müftülüğü Aile ve Dini Rehberlik Bürosunca (ADRB) ve Türkiye Diyanet Vakfı (TDV) Mersin Şubesi Kadın Kolları ile2024 Yılı Vekaletle Kurban Organizasyonu” tanıtım programı düzenlendi.

İl Müftülüğü gençlik Merkezinde icra edilen programda İl Müftü Yardımcısı Ümmühan Mert “Vekaletle Kurban Organizasyonu” tanıtım sunumunu gerçekleştirirken, hanımların kurban vekaleti hakkındaki soruları da cevaplandı.

Vekaletle Kurban Organizasyonunun amacı ve kurban vekaletinin neden TDV’ye emanet edilmesi gerektiği hakkında bilgilendirme yapan Müftü Yardımcısı Mert, kurban sadakatin Allah’a itaat ve teslimiyetin göstergesidir, kurban, evine et girmeyen bir yoksulun sofrasında katık olabilmenin hazzını yaşamaktır dedi.

Tanıtım programı, ADRB İl Koordinatörü Güneş Çalışır’ın yaptığı duanın ardından sona erdi.