10.07.2024

İl Müftülüğü Aile Ve Dini Rehberlik Bürosu Büyüklere Vefa Zamanı Projesi Kapsamında Ziyaretler Gerçekleştirdi.

Yaşlılara ve onların bakımını üstlenen yakınlarına toplum olarak yanlarında olduğumuzu hissettirmek, genç kuşaklarla yaşlılarımızı buluşturarak aile büyüklerine karşı vefalı olma farkındalığı kazandırmak, yaşlılara aktif yaşlanma bilincini verebilmek amacıyla Başkanlığımızın talimatıyla İl Müftülüğü koordinesinde yürütülen ” Büyüklere Vefa Zamanı” Projesi çeşitli etkinliklerle devam ediyor.

Proje kapsamında bu hafta da büyükler ziyaret edilip sohbet edilerek tecrübelerinden yararlanıldı. Yapılan ziyaretlerde çeşitli hediyeler takdim edildi. Büyüklerimiz; vefa gösterilerek ziyaret edilmelerinden ötürü memnuniyetlerini ifade ettiler.

Yapılan Ziyaretlerde İl Müftü Yardımcısı Ümmühan Mert, Adrb Koordinatörü Güneş Çalışır, üyelerden Vaiz İsa Özkol,Vaiz Hüseyin Akkurt,Akdeniz ilçe Vaizi Ali Tarak ,Tarsus ilçe Vaizi Emine Yenice, Din Hizmetleri Uzmanı Meryem Akarçay bulundu.