19.07.2024

İl Müftülüğü ADRB Büyüklere Vefa Zamanı Projesi Kapsamında Ziyaretlere Devam Ediyor

İl Müftülüğü Aile ve Dini Rehberlik Bürosu (ADRB)  yaşam tecrübeleri ve bilgelikleri ile kuşaklar arasında köprü olma vazifesini üstlenen aile büyüklerine, yalnız olmadıklarının hissettirilmesi, genç kuşaklarda aile büyüklerine karşı vefalı olma bilincinin güçlendirmesi amacıyla gerçekleştirilen “Büyüklere Vefa Zamanı” projesi kapsamında bu hafta yine büyükleri unutmadı.

Yapılan ziyaretlerde sohbet edilerek tecrübelerinden yararlanıldı ve çeşitli hediyeler takdim edildi. Büyüklerimiz; vefa gösterilerek ziyaret edilmelerinden ötürü memnuniyetlerini ifade ettiler.

Ziyaretlerde İl Müftü Yardımcısı Ümmühan Mert, İl ADRB Koordinatörü Vaiz Güneş Çalışır, İl Müftülüğü Vaizlerinden Yasin Güngör, Din Hizmetleri Uzmanı Meryem Akarçay, Kur'an Kursu Öğreticisi Yasemin Yılmaz; Mezitli İlçe Müftülüğü Vaizlerinden Sacide Özay Fındık, Mustafa Tıraş, Aziz Ömer Güzel, Yenişehir İlçe Müftülüğü Vaizi Ali Yılmaz hazır bulundu.