25.07.2024

İl Müftülüğü Aile ve Dini Rehberlik Bürosu (ADRB) Yine Ulu Çınarları Unutmadı

Mersin İl Müftülüğü Aile ve Dini Rehberlik Bürosu (ADRB) “Büyüklere Vefa Zamanı” Projesi kapsamında ziyaretlerine devam ediyor.

Bugünün gençleri için zamanında emeklerini ve sevgilerini esirgemeyen yaşlılara değerli olduklarını hissettirmek onların huzurlu bir yaşlılık dönemi geçirmelerini sağlamak amacıyla hayata geçirilen proje etkinlikleri çerçevesinde yine büyükler ziyaret edildi, çeşitli hediyeler takdim edildi.

Ziyaretlerde gençlere Hayat tecrübelerinden anekdotlar sunan büyükler memnuniyetlerini sundular.

Ziyaretlere İl Müftü Yardımcısı Ümmühan Mert, İl ADRB Koordinatörü Vaiz Güneş Çalışır, İl Vaizlerinden Yasin Güngör, Din Hizmetleri Uzmanlarından Meryem Akarçay, Hüseyin Özdoğan, Kemal Türkdoğan ve Mezitli İlçe Vaizlerinden Mustafa Tıraş katıldı.