04.12.2020

İl Müftüsü Dr. Kondi, Engelli ve Engelli Yakını Olan Personelimizle Çevrimiçi Toplantıda Bir Araya Geldi

İl Müftüsü Dr. Şaban Kondi, il ve ilçe Engelli Koordinatörleriyle 3 Aralık Dünya Engelliler günü münasebetiyle engelli ve engelli yakını bulunan personelimizle çevrimiçi düzenlenen toplantıda bir araya geldi.

İl Müftüsü Dr. Kondi toplantıda günün önemine vurgu yaparak; “Aslında hepimiz birer engelli adayıyız. Bu bilinçle hareket etmeli, engelli kardeşlerimize daha çok sahip çıkmalı, yardımcı olmalı ve onların yanında olduğumuzu her zaman hissettirmeliyiz. Rabbim sizlere güç, kuvvet versin” dedi.

Toplantı, görüşmeye katılan personelin İl Müftüsü Dr. Kondi’ye duygu, düşünce ve taleplerini iletmelerinin ardından sona erdi.