22.11.2022

Müftü Yığman Erdemli ’de Kasım Ayı Personel Toplantısına Katıldı

Erdemli İlçe Müftülüğünce Hafız Dr. Emin Şekerci Konferans Salonunda Kasım ayı mutat personel toplantısı gerçekleştirildi.

İl Müftüsü Aydın Yığman’ın katıldığı mutat personel toplantısı, Kur’an-ı Kerim tilaveti ile başladı.

İlçe Müftüsü Hasan Küçük’ün açış konuşması ve gündemdeki konuların ele alınmasının ardından personele hitap eden İl Müftüsü Yığman: ”Kıymetli meslektaşlarım, Din ve irşad hizmetlerini ifa ederken nakli selim, akli selim, kalbi selim ve zevki selim gibi bir gayeyi prensip edineceğiz. Bizim medeniyetimiz bu dört prensibi esas edinmiştir. Bulunduğunuz yerin ve bulunduğunuz vazifenin farkında olunuz. Müslüman bulunduğu ortamdan güç alan değil bulunduğu ortama güç katandır. Bizler, güvenilen ve güven veren vasıfta olmalıyız. Severek, isteyerek görevimizi yapmalıyız” ifadelerini kullandı.

Toplantıya Erdemli İlçe Müftüsü Hasan Küçük, din görevlileri,  Kur’an kursu öğreticileri ve ilçe müftülüğü personeli katıldı.