25.11.2022

Mersin İl Müftülüğü ADRB “Üstadların Dilinden” Proje Kapsamındaki Dördüncü Eğitimi Gerçekleştirdi

Aile ve Dini Rehberlik Bürosu üyelerinin mesleki donanımlarını, alanda karşılaştıkları soru ve problemler karşısında yeterliliklerini arttırmak amacıyla “Üstadların Dilinden” projesi kapsamında düzenlenen eğitimlerin dördüncüsü İzmir Katip Çelebi Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Saffet Köse’nin katılımıyla gerçekleştirildi.

Çevrimiçi düzenlenen eğitim programının açılışını yapan İl Müftü Yardımcısı Ümmühan Mert, Prof. Dr. Köse’ye yoğun çalışmalarının arasında programa vakit ayırması dolayısıyla teşekkür etti.

Prof. Dr. Saffet Köse’nin “Geçerlilik Bakımından Evlenme Akdinin Çeşitleri” konusunu anlattığı eğitim programı, katılımcıların sorularının cevaplanması ve programdan duyulan memnuniyetlerin ifade edilmesiyle sona erdi.