24.05.2023

2023 Yılı Vekâlet Yoluyla Kurban Kesim Programı Bilgilendirme Toplantısı Yapıldı

Diyanet İşleri Başkanlığı ve Türkiye Diyanet Vakfı işbirliğinde başlatılan “2023 Yılı Vekâlet Yoluyla Kurban Kesim Programı” bilgilendirme toplantısı Yenişehir Proje Anadolu İmam-Hatip Lisesi Konferans Salonunda yapıldı.

Toplantı Yenişehir Göçmen Camii Müezzin Kayyımı Ramazan Şimşek’in Kur’an-ı Kerim tilaveti ve İl Müftüsü Aydın Yığman’ın açış konuşması ile başladı.

İl Müftüsü Yığman, Vekâlet Yoluyla Kurban Kesim Programı hakkında bilgilendirmelerde bulunduğu konuşmasında; başlatılan bu iyilik hareketine her bir görevlimizin bir önceki yıldan daha çok gayret göstermesini beklediğini ifade etti.

Bilgilendirme toplantısına konuşmacı olarak katılan Din Hizmetleri Genel Müdürü Dr. Şaban Kondi, “Kurbanını Paylaş, Kardeşinle Yakınlaş” sloganı ile Diyanet İşleri Başkanlığı ve Türkiye Diyanet Vakfı işbirliğinde başlatılan 2023 Yılı Vekâlet Yoluyla Kurban Kesim Programı hakkında yaptığı sunum ile katılımcılara bilgilendirmelerde bulundu.

Diyanet İşleri Başkanlığı ve Türkiye Diyanet Vakfı’nın yürüttüğü faaliyetlere değinen Genel Müdür Dr. Kondi, hizmetlerin daha etkin ve verimli yürütülebilmesi için din görevlilerine çok iş düştüğünü ifade etti.

Toplantıya, Din Hizmetleri Genel Müdürü Dr. Şaban Kondi, İl Müftüsü Aydın Yığman, İl Müftü Yardımcıları, İlçe Müftüleri, şube müdürleri, il ve ilçelerde görev yapan din görevlileri ile personel katıldı.