31.05.2023

İl Müftülüğü ADRB Anamur ve Boyazı’da Bir Dizi Etkinlik Gerçekleştirdi

Mersin İl Müftülüğü Aile ve Dini Rehberlik Bürosu (ADRB) Anamur ve Bozyazı İlçelerinde çeşitli etkinlikler gerçekleştirildi.

Anamur Aile ve Dini Rehberlik Bürosu ziyaretinin ardından ilçede gerçekleştirilen etkinliklerde ADRB Koordinatörü Vaiz Güneş Çalışır tarafından Kıbrıs (Otogar) Camiinde bayanlara yönelik sohbet programı icra edildi.

Ayrıca, İl Müftü Yardımcısı Ümmühan Mert ve İl ADRB Koordinatörü Vaiz Güneş Çalışır tarafından Anamur ADRB koordinatör ve üyelerine yönelik yürütülen çalışmalar ve projeler hakkında bilgilendirme ve rehberlik toplantısı düzenlendi.

Anamur ilçesindeki etkinliklerin ardından Bozyazı İlçesine geçen İl Müftülüğü Aile ve Dini Rehberlik Bürosu üyeleri İlçe Müftülüğünce düzenlenen sohbet programında Kur’an Kursu öğreticileriyle bir araya geldi.

Programda İl ADRB Koordinatörü Vaiz Çalışır, Aile İçi iletişim hakkında yaptığı sohbetin ardından il genelinde ADRB tarafından hayata geçirilen ve planlanan projeler ile gerçekleştirilen faaliyetler hakkında bilgilendirmelerde bulunarak rehberlik yaptı.

İl Müftü Yardımcısı Ümmühan Mert ziyaretlerde Anamur ve Bozyazı İlçe Müftülüklerinin misafirperverliği için teşekkür etti.

Ziyaretlerde, Anamur İlçe Müftüsü Mehmet Fidan, ADRB Koordinatörü Din Hizmetleri Uzmanı Fatma Fidan, ADRB Vaizi Fatma Güvercin, ADRB üyeleri ile Bozyazı Vaizi Mürüvet Süzgün ve Kuran Kursu öğreticileri hazır bulundu.