08.03.2024

ADRB 8 Mart Dünya Kadınlar Gününde Ziyaretler Gerçekleştirdi

8 Mart Kadınlar Günü münasebetiyle İl Müftülüğü Aile ve Dini Rehberlik Bürosu (ADRB) bir dizi ziyaret gerçekleştirdi.

Ziyaretler kapsamında hayatta evlat, eş, anne, anneanne, babaanne, emekçi rollerini üstlenen öncelikle tecrübelerinden yararlanacağımız bir teyzemiz, şehit anne ve ailesi aynı zamanda engelli personelimiz ve ailesi ziyaret edildi.

Günümüzde başta Filistin, Doğu Türkistan olmak üzere Mazlum coğrafyalarda açlık, susuzluk, imkânsızlık, savaş, göç gibi olumsuz şartlara, zulme maruz kalan kadınlara dikkat çekmek amacıyla ülkemizde hayat içinde çeşitli rolleri üstlenen kadınlar ziyaret edildi.

İl Müftüsü Aydın Yığman şehit ailesine yapılan ziyarette bir süre sohbet etti.

Yapılan ziyaretlerde başta Diyanet İşleri Başkanlığı süreli yayınlarından dergi ve kitaplar ile çeşitli hediyeler takdim edildi.

Karşılıklı memnuniyetlerin ifade edilmesiyle son bulan ziyaretlere İl Müftüsü Aydın Yığman, İl Müftü Yardımcısı Ümmühan Mert, ADRB Koordinatörü Güneş Çalışır ile Din Hizmetleri Uzmanı Meryem Akarçay katıldı.