02.04.2024

Sosyal Hizmetlerde Kalan Çocuklara yönelik "Hayat Rehberim Kur'an ve Sünnet" Konulu Yarışma Düzenlendi

Sosyal hizmetlerde kalan çocuklara yönelik Ramazan dolayısıyla "Hayat Rehberim Kur'an ve Sünnet" yarışması düzenlendi.

İl Müftülüğü Aile ve Dini Rehberlik Bürosunun (ADRB) sosyal hizmetler için düzenlediği "Hayat Rehberim Kur'an ve Sünnet" yarışması ile çocuklar Ramazan ayı boyunca değerler eğitimiyle alakalı her gün için bir ayet ve bir hadis ezberlediler.

İl Müftülüğü Gençlik Merkezinde düzenlenen yarışmada çocuklar birbirleriyle yarıştılar.

Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdür Yardımcısı Cahit Ergin de yarışma esnasında ziyarette bulunarak çocuklara destek oldu.

Yoğun katılımının olduğu yarışmada İl Müftü Yardımcısı Ümmühan Mert,  yarışmaya gösterdikleri ilgiden dolayı çocuklara, verdikleri destekten ötürü de  İl Müdür Yardımcısı Cahit Ergin'e  teşekkür etti.

Yarışma, İl Müftü Yardımcısı Ümmühan Mert başkanlığında , ADRB İl Koordinatörü Güneş Çalışır ve Din Hizmetleri Uzmanı Meryem Akarçay’ın katılımlarıyla oluşan komisyon tarafından gerçekleştirildi.