02.04.2024

İl ADRB Kurumlarda Gerçekleştirilen Mukabele Programları Sonrası Sohbet Gerçekleştirdi

İl Müftü Yardımcısı Ümmühan Mert iki yıldır Ramazan ayı münasebetiyle kamu kurumlarında çalışan kadınlara yönelik yürütülmekte olan öğle arası mukabele ve sohbet programlarına  katıldı.

Mersin Valiliği, İl Sağlık Müdürlüğü, İŞKUR İl Müdürlüğü ve  ASH Toroslar Sosyal Hizmet Merkezinde  gerçekleştirilen mukabele ve sohbet programlarına katılan Mert, "Ramazanın manevi ikliminden  nasıl yararlanılır, Kur'an ayı olan bu ayda Kur'an-ı Kerimi okumak, mukabele yapmak ve kul olarak anlamı üzerinde yoğunlaşmak Müslümana pek çok güzellikler katar" dedi.

Kurumlarımızda çalışan hanımlara yönelik mukabele programlarımızın Ramazanı şerifi değerlendirmede büyük bir fırsat oluşturduğunu söyleyen  Mert, bu vesileyle hanımların birçok programımızı tanıyıp iştirak ettiğini belirtirken gelecek yıllarda programların yapılacağı kurum sayısının artırılarak devam edeceğini belirtti.

İl Müftülüğü ve ADRB’nin yürüttüğü hizmetlerden bahseden Ümmühan Mert, Diyanet İşleri Başkanlığı Süreli Yayınlarının tanıtımını yaparak çeşitli dergi ve broşürler hediye etti.

İl ADRB Koordinatörü Güneş Çalışır’ın da katıldığı program, katılımcı hanımların icra edilen bu faaliyet dolayısıyla duydukları memnuniyet ve teşekkürlerini ifade etmelerinin ardından sona erdi.