30.04.2024

Minikler Kumbaralarını Mersin İl Müftülüğü Yerleşkesi İnşaatı İçin Açtı

Anamur İlçe Müftülüğüne bağlı Akdeniz Camii Müberra Mert 4-6 Yaş Kur’an Kursu öğrencileri, kumbaralarında biriktirdikleri harçlıkları Mersin İl Müftülüğü Yerleşkesi İnşaatında kullanılmak üzere Türkiye Diyanet Vakfı (TDV) Anamur Şubesi aracılığıyla bağışladı.

Mersin İl Müftülüğü Yerleşkesi inşaatına en anlamlı desteklerden biri de Anamur Akdeniz Camii Müberra Mert Kur’an Kursu öğrencilerinden geldi. Minik öğrenciler kumbaralarında biriktirdikleri harçlıkları makamında ziyaret ettikleri İlçe Müftüsü ve TDV Anamur Şubesi Başkanı Mehmet Fidan’a teslim ettiler.

İl Müftüsü Aydın Yığman’ı makamında ziyaret eden İlçe Müftüsü Fidan, öğrencilerin bağışlarını teslim etti.

Küçük öğrencilerden gelen bu anlamlı bağış dolayısıyla memnuniyetini ifade eden Müftü Yığman; “Minik öğrencilerimize, değerli velilerimize ve öğreticilerimize Mersin İl Müftülüğü Yerleşkesi inşaatına verdikleri destek ve duyarlılıkları için teşekkür ediyorum’’ dedi.

Öğrenciler tarafından biriktirilen harçlıklar Mersin İl Müftülüğü Yerleşkesi inşaatında kullanılmak üzere Türkiye Diyanet Vakfı (TDV) Mersin Şubesine teslim edildi.