03.05.2024

Mersin İl Müftülüğü Gençlik Koordinatörlüğü Kilis 7 Aralık Üniversitesi Öğrencilerini Ağırladı

Mersin İl Müftülüğü Gençlik Koordinatörlüğü Kilis’de Kyk yurdunda kalan üniversite öğrencilerini Hz. Mikdat Cami Diyanet Gençlik Merkezi’nde ağırladı.

Mersin ili doğa ve tarihi gezisine katılan öğrenciler Yenişehir Müftülüğü'nce ikram edilen yemek sonrası İl Müftü Yardımcısı Recep Çarpar ile buluştu. Gerçekleştirilen hasbihalde Çarpar, öğrencilere ve geziyi organize eden manevi danışmanlara ziyaretleri için teşekkür etti. Buluşmaya Yenişehir İlçe Müftüsü Seyfullah Aruk, İl ve İlçe Müftülüğü Gençlik Koordinatörleri ve Gençlik Merkezi Manevi Danışmanları ev sahipliği yaptı.

Gençlik merkezinde sanat atölyesine katılan gençlere ebru ve hat sanatından eserler hediye edildi. Grup, sahilde gerçekleştirilen gezi sonrası, Tarsus ziyaretlerinin ardından Mersin’den ayrıldı.