06.05.2024

Müftü Yığman Anadolu İmam-Hatip Lisesi Kültür Sanat ve Edebiyat Programına Katıldı

İl Müftüsü Aydın Yığman SADA- Kültür Sanat Edebiyat Programı kapsamında Fatma Zehra Kız İmam-Hatip Lisesi tarafından düzenlenen “Hoş Sada Şiir ve İlahi Dinletisi” programına katıldı.

Akdeniz Zeytinli Bahçe Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Konferans Salonunda icra edilen programda Kur’an-ı Kerim tilavetinin ardından öğretmen ve öğrenciler SADA- Kültür Sanat Edebiyat Programı kapsamında şiir ve ilahi dinletisi gerçekleştirdi.

Programa İl Müftüsü Aydın Yığman’ın yanı sıra İl Milli Eğitim Müdürü Fazilet Durmuş, İl Müftü Yardımcısı Ümmühan Mert, il protokolü, Akdeniz İlçe Müftüsü Necati Gündoğdu, Toroslar İlçe Müftüsü Vekili Dr. Mehmet Akif Coşkun, İlçe Milli Eğitim Müdürleri ve Şube Müdürleri, İl Müftülüğü Aile ve Dini Rehberlik Bürosu üyeleri, STK temsilcileri öğretmen ve öğrenciler katıldı.