08.05.2024

Müftü Yığman Akdeniz’de Kurslar Kitap Okuyor Projesi Kapsamında Kurs Ziyareti Gerçekleştirdi

İl Müftüsü Aydın Yığman İlçe Müftüsü Necati Gündoğdu ile birlikte Akdeniz İlçe Müftülüğünce hayata geçirilen “Kurslar Kitap Okuyor' projesi kapsamında Dernek Camii Kur’an Kursunu ziyaret etti.

Proje ile her ay Diyanet İşleri Başkanlığı Yayınlarından seçilen kitapların kursiyerlerle birlikte okunarak mütalaasının yapılması amaçlanıyor.

Gerçekleşen ziyarette Müftü Yığman kursiyerlerle bir süre sohbet ederek proje dâhilinde “Sahabe Hayatları” kitabının mütalaasını gerçekleştirdi.

Yapılan mütalaanın ardından İl Müftüsü Aydın Yığman İlçe Müftüsü Gündoğdu ile birlikte Kur’an-ı Kerim’in mealini bitiren altı kursiyere “Kur’an Yolu Meali” ile kendisinin kaleme aldığı ve 2024 yılında yayımlanan “Bir Derdim Var” isimli kitabını hediye etti.