03.06.2024

İl Müftülüğü Organizesinde Şuurlu Öğretmenler Derneği ile Sohbet Programı Yapıldı

İl Müftülüğü ile Şuurlu Öğretmenler Derneği’nin organizesinde İl Müftü Yardımcısı Ümmühan Mert’in katılımıyla bir grup öğretmenle kahvaltı ve sonrasında sohbet programı gerçekleştirildi.

Şuurlu nesiller yetiştirmek için şuurlu eğitimcilere ihtiyaç olduğu noktasından hareketle eğitimcilere yönelik düzenli yapılacak olan programın ilki İl Müftülüğü Gençlik Merkezi’nde gerçekleştirildi.

Birçok idareci ve öğretmenin katıldığı ve katılımcıların kendi aralarında tanışma ortamı bulduğu program Müftü Yardımcısı Mert’in gerçekleştirdiği sohbet ile devam etti.

Mert sohbetinde: “Yaratılış amacımıza uygun bir hayat sürmemiz gerekiyor. Bu manada öğretmenlere de çok iş düşmektedir. Yeni nesli Allah'a iyi bir kul olma hedef ve amacıyla yaratılış gayesine uygun olarak yetiştirmek çok önemlidir. Bunun için öncelikle şuurlu eğitimcilere ihtiyaç vardır” ifadelerine yer verdi.

Karşılıklı memnuniyetlerin ifade edildiği program edilen dua ile sona erdi.